Resthot Finland

Yhteistyökumppanit

Alkuajoista lähtien yhteistyökumppanit ovat olleet meille tärkeä osa konseptiamme. Olemme panostaneet erinomaisiin sekä toimiviin suhteisiin heidän kanssaan.

Suurimmat tavarantoimittajamme ovat Italiasta. Teemme yhteistyötä myös saksalaisten, hollantilaisten, belgialaisten, tshekkiläisten, suomalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten tavarantoimittajien kanssa.

Panostamme yhteistyökumppaneihimme, koska haluamme kehittyä jatkuvasti. Ajamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa, jonka vuoksi palvelumme ovat keskipisteessä. Yhteistyötä tehdään ainoastaan niiden yritysten kanssa, jotka ovat meille ennestään tuttuja ja jotka olemme kokeneet meidän sekä asiakkaiden kannalta toimiviksi. Yhteistyökumppanimme ovat luotettavia sekä alansa parhaita siinä, mitä he tekevät. Keskitymme palveluissamme myös yhteiskuntavastuuseen sekä ympäristötekijöihin, koska elämme muuttuvassa maailmassa ja nämä asiat merkitsevät paljon jo nyt. Suuntaamme katseemme kohti tulevaa panostamalla yhä parempiin asiakassuhteisiin, jotta takaamme jatkuvan kasvun ja kehityksen.

Ammattikeittiöiden pesuaineet ja -tarvikkeet sisaryhtiöltämme Oy CC-Companylta!

lincat
unox yhdistelmäuunit
Translate »

Pro Kitchen Systems