Resthot Finland

Mitä me teemme

Tärkein päämäärämme on aina ollut täydellinen palvelu ja asiakastyytyväisyys. Tässä olemme onnistuneet erinomaisesti täyttämään asiakkaiden vaatimukset.

Meillä on kokemusta useista kohderyhmistä eri liiketoiminnan sektoreilla kuten ravintoloista, suurtalouskeittiöistä, leipomoista, marketeista, lounasravintoloista ja palvelukodeista. Palvelemme teitä kaikissa kone- ja laitehankinnoissa vuosikymmenien kokemuksella. Resthot Finlandin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa  Euroopan suurimmat merkit, kuten Sveba Dahlen, Restmec, Sagi, DIHR, Porkka, Viessmann, Krupps, Unox, Diamond, Hendi sekä RM Gastro.

Valikoimastamme löydätte kaikki tarvittavat keittiölaitteet. Palvelumme sisältää myös kattavat suunnittelu- ja asennustyöt. Pyrimme aina tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet kokonaisvaltaisesti ja huomioimme jokaisen asiakkaan erilaiset lähtökohdat toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus eri ravintola-alan sektoreista ja päämäärämme on aina tyytyväinen asiakas. Vastuullemme kuuluu koneiden yleiskunnon tarkastaminen, asennus, säätö, täysi käyttöopastus sekä toimintavalmiuden varmistaminen.

Monissa tapauksissa henkilökuntamme ammattitaidon ansioista maksullisen huoltomiehen käynti vältetään. Käyttöhäiriöiden varalta käytössämme on oma huoltopalvelu, joka kattaa pääasiassa koko Uudenmaan. Mikäli huoltotarve kantaa kauemmas, omaamme sopimuskumppanuuksia ympäri Suomea, jotta avun saaminen on nopeaa ja vaivatonta juuri sitä tarvitsemalle. Huoltomme kattaa kaikki merkit ja pyrimme aina asiakasta miellyttävään ratkaisuun. Asiakaslähtöinen lähestymistapa on meille kunnia-asia, johon panostamalla uskomme yhteistyön vaivattomuuteen sekä asiakastyytyväisyyteen.

Mikäli tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ota yhteyttä ja todistamme teille palvelumme tason!

Kysy rohkeasti lisää edustajiltamme, pyydä tarjous tuotteistamme tai ota yhteyttä puhelimitse / sähköpostitse yhteystietojen kautta.

Translate »

Pro Kitchen Systems