Resthot Finland

Suunnittelu

Suunnitteluosastomme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat vuosia työskennelleet keittiöissä ja näin ollen tietävät millainen ihannekeittiön tulee olla. Mikä parasta, edustajamme ovat juuri niitä suunnittelijoita, jotka hoitavat koko myyntiprosessin alusta loppuun. Tällöin olemme saaneet taas yhden ylimääräisen osapuolen ketjusta pois.

Suunnittelu tapahtuu toimitilojen pohjapiirustusten perusteella ja edustajamme pyrkivät aina huomioimaan tarvittavat kriteerit asiakkaan puolesta, jotta kokonaisuus on juuri asiakasta palveleva. Suunnittelutyöt toteutetaan asiakkaiden kanssa yhteistyössä ja toiveet huomioiden ammattikäyttöön tarkoitetuilla ohjelmilla, jotta piirrokset ovat mahdollisimman realistisia sekä helposti hahmotettavissa. Laitteet sijoitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä auttaa edustajiemme useiden vuosien kokemus suunnittelutyöstä. Näin ratkaisut ovat molempia osapuolia tyydyttäviä.

Valmistelemme laitteet jo varastollamme siten, että muutostöille asennusvaiheessa ei ole tarvetta. Jokainen pienikin seikka pyritään huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa, jotta lopputulos ei sisällä lainkaan virhemarginaalia. Mikäli asiakas jättää päätäntävallan myyjälle suunnitteluprosessista, on lopputulos myös taattu. Edustajien pelisilmä on kehittynyt luomaan saumattomia ratkaisuja jo kahden vuosikymmenen ajan.

Kysy lisää edustajiltamme tai ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai etusivulta löytyvän lomakkeen kautta.

 

Translate »

Pro Kitchen Systems