Resthot Finland

Tietoa yrityksestä

Resthot Finland maahantuo, edustaa ja myy maailman johtavia suurkeittiökoneita, -laitteita ja tarvikkeita suoraan ammattikäyttäjille. Valikoimaamme kuuluvat maailman johtavien keittiölaitevalmistajien tuotteet, varaosapalvelu, rahoitus, huolto ja korjaus, asennus, suunnittelu ja koulutus. Kauttamme saatte myös parhaat keittiöhygieniaa koskevat tuotteet ja pesuaineet vaivattomasti suoraan omalta tehtaaltamme valmistettuna Klaukkalasta.

Resthot Finland kuuluu CC-/VP Group:iin, jonka liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Ammattitaitoista henkilöstöä meiltä löytyy kaiken kaikkiaan noin 40 henkilöä ja yhteistyökumppaneita on kymmenkertainen määrä. Vakavaraisten yhtiöiden luottoluokitus on paras mahdollinen (AAA). Yrityksen konttori ja varasto sijaitsevat Klaukkalassa, noin 30 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Toimialueenamme on koko Suomi ja olemme myös laajentuneet vuonna 2017 Ruotsiin ketjuravintoloiden kysynnän kasvaessa suuremmaksi.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua keittiöhygieniasta keittiölaitteisiin. Perusarvojamme yrityksissä ovat luottamus ja asiakaslähtöisyys, joiden avulla rakennamme kestävää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Teitä palvelevat alan ammattilaiset niin keittiöhygienian kuin -laitteiston osalta. Parasta palvelussamme on yhtenäisyys, sillä samat asiantuntijat hoitavat asiakassuhteemme alusta alkaen ilman ylimääräisiä osapuolia.

Pystymme auttamaan asiakaskuntaamme niin pienissä varaosatoimituksissa, kuin suurkeittiölle räätälöidyissä ”avaimet käteen” -toimituksissa. Korkealuokkainen toimivuus ja hygienia ovat toimintamme peruskriteerit.

Mikäli olette vailla kokonaisvaltaista palvelua, jossa saatte kaiken tarvitsemanne ammattikeittiön rakentamiseen ja käyttöön alusta alkaen, ota yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse yhteystiedoista tai etusivulta löytyvän lomakkeiden kautta. Meidän kauttamme saatte kaiken, mitä toimiva ravintolakokonaisuus vaatii.

Translate »

Pro Kitchen Systems