MORA OVENS – Pizzauunit nyt meiltä!

mora ovens - pizzauunit

MORA OVENS – Pizzauunit Resthot Finlandilta

Kauttamme saat markkinoiden parhaat pizzauunit hinta-laatusuhteeltaan. Uuneissa yhdistyy energiatehokkuus sekä kyky valmistaa pizzaa kiireen keskellä. Uunit ovat Ruotsissa suunniteltuja ja valmistettuja, mikä takaa nopean saatavuuden sekä ennestään tunnetun laadun. Mikäli haluat parasta – on valintasi Mora Ovens.

Katso esittelyvideo Mora Ovens Pizzauunista alta

<<Katso lisää>>

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Ruotsissa valmistettu
 • Lämpötilan säätö 0-400 °C
 • Keraamiset kivet
 • Saatavilla myös Napolitana-mallit / High Temp 500 °C
 • Uuneissa viikkokello-ajastin, joka helpottaa valmistusajan  rytmittämistä
 • Patentoitu turbojärjestelmä lämpöhävikin ehkäisemiseksi sekä halutun lämpötilan ylläpitämiseksi
 • Lämpötilan laskiessa 10 °C asetetusta, järjestelmä syöttää tehoa alavastuksille, jotta paistotulos ei kärsi
 • Lämmönsäätö kaikkiin osiin kammioita (ylä-, -ala ja etuosaan)
 • Huuva-järjestelmässä vakiona kiinnitys imuputkelle
 • Uunien hintaan sisältyvät jalat renkailla sekä ulosvedettävät aputasot
 • Varaosien kohtuulliset hinnat sekä hyvä saatavuus
 • High Temp 500 °C malleissa laadukkaat Biscotto Di Sorrento -kivet

<<Katso mallit>>

mora ovens

 

Mora Ovens – Historia

Omistaja Tony Kavakilla on pitkä ja laaja kokemus ravintola-alalta sekä hän on myynyt aiemmin muiden valmistajien pizzauuneja. Jälleenmyyjänä Tony totesi, etteivät muut merkit täyttäneet kaikkia vaatimuksia, joita ”tavallinen” pizzaleipuri todella tarvitsee. Tony itse on leiponut pizzaa 18-vuotiaasta lähtien. Tästä syntyi idea valmistaa uuni, jossa pääajatuksena on leipurin tarpeet.

Aluksi yrityksenä oli ostaa olemassa oleva merkki markkinoilta vuonna 2018. Tämä ei kuitenkaan toteutunut ja Tony osallistui vuonna 2019 järjestetyille messuille Milanossa. Tavoitteena oli löytää sopiva tuontikumppani. Nopeasti hän kuitenkin huomasi, että tuontiuuneissa ovat samat puutteet kuin muissakin. Matkan jälkeen alkoi laaja työ Mora Ovens -brändin luomiseksi.

Useiden kuukausien työ, tuotanto ja testaus tuottivat ensimmäisen prototyypin tammikuussa 2020. Kahden kuukauden testaukseen jälkeen myytiin ensimmäinen kappale Tukholmaan asiakkaalle. Maaliskuusta 2020 myynti ja kiinnostavuus ovat olleet menestyksellisiä tähän päivään asti. Uuneja on myyty ympäriä Ruotsia ja vientiä useaan eri maahan on riittänyt.

Lopulta 3 mallia julkistettiin 4, 6 ja 6 isolle pizzalle. Marraskuussa 2020 aloitettiin P80-mallin kehittäminen, jossa on mahdollisuus paistaa 8 pizzaa per kerros. Uudet suunnittellut mallit julkaistiin Ruotsin markkinoille hyvin tuloksin.

Koska kyseessä on keskikokoinen yritys, mahdollisuus kehittää uuneja nopeasti on ollut mahdollista. Pääasiassa Tonyn oman toimialan tuntemuksen ansiosta sekä nopeiden päätösten johdosta uuneista on tullut nopeasti huippulaadukkaita suunnittelijoiden, sähköinsinöörien ja valmistuksen avulla.

Noin yhden vuoden aikana Mora Ovensista on tullut merkittävä valmistaja pizzauuni-markkinoilla, jota useimmat kilpailijat eivät odottaneet – Menestys on tosiasia!

Visio ja unelmat ovat isoja ja halu tehdä töitä niiden eteen on kova.

Terveisin Tony Kavak, Toimitusjohtaja

Translate »

Pro Kitchen Systems