Ravintolalaitteet ammattikeittiöihin juuri sinulle!

ravintolalaitteet ammattikeittiöihin artikkelikuva

Ravintolalaitteet ammattikeittiöihin tarpeidesi mukaan – Pyydä tarjous!

Tärkeimmät päämäärämme ovat aina olleet täydellinen palvelu ja loistava asiakastyytyväisyys. Tässä olemme onnistuneet täyttämään asiakkaiden vaatimukset erinomaisesti. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin. Palvelumme sisältää myös kattavat asennus- ja suunnittelutyöt. Pyrimme tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman hyvin ja huomioimme jokaisen asiakkaamme erilaiset lähtökohdat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Henkilökunnallamme on poikkeuksellisen pitkä kokemus eri ravintola-alan työtehtävistä. Työhömme kuuluu uusien laitteiden yleiskunnon tarkastaminen, asennus, säätö, kattava käyttöopastus sekä toimintavalmius. Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Uudistimme verkkosivumme – Mikä uudistui?

Päällimmäisenä uudistimme verkkosivujemme ulkoasua sekä käytettävyyttä. Nyt voit helpommin kuin koskaan aikaisemmin pyytää tarjouksen verkkosivujemme kautta ja löydämme sinua kiinnostavat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää mistä tahansa, voit myös täyttää lomakkeen etusivun alareunasta ja näin olla meihin yhteydessä. Luemme myös aktiivisesti sähköpostiamme sekä vastaamme soittoihisi, mikäli yhteydenpito lomakkeiden kautta ei ole sinun tapasi ottaa yhteyttä. Voit katsoa alueelliset edustajasi kätevästi yhteystiedoista ja soittaan suoraan, mikäli et halua täyttää lomakkeita tai lähettää sähköpostia. Löydät myös suosituimmat ravintolalaitteet etusivulta löytyvästä tuotekarusellista.

Katso tuotteemme tästä!

Ravintolalaitteet ammattikeittiöihin tarpeidesi mukaan – Pyydä tarjous!>>

Näin helppoa se on!

Voit selata tuotevalikoimaamme sivuilta löytyvästä valikosta ”Tuotteet”. Mikäli et halua selata tuotteita kategorioittain, voit myös hakea etusivulta tai tuotesivuilta sopivilla hakusanoilla, mitä ikinä oletkaan etsimässä. Kun löydät sinua kiinnostavat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin, voit lisätä ne helposti tarjouspyynnölle ”lisää tarjouspyyntöön” -painikkeen kautta. Tämän jälkeen täytät omat perustietosi tarjouskorissa ja lähetät tarjouspyynnön suoraan meille.

Markkinoilla tuotteita on lukematon määrä ja löydämme varmasti tarpeisiisi sopivat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin, joten mikäli et löydä etsimääsi verkkosivuiltamme, voit ottaa yhteyttä normaalin lomakkeen avulla ja kysyä lisätietoja painamalla tästä.

Outlet-tuotteet – Kiinnostaako sinua alennetut hinnat?

Löydät etusivultamme sekä tuotekategorioista vaihtoehdot ”Outlet-tuotteet”. Tämä tarkoittaa tuntuvassa alennuksessa olevia laitteita. Me emme ota vastaan käytettyjä laitteita vaan Outlet-tuotteemme koostuvat muun muassa messulaitteista, varalaitteista, virheellisistä tilauksista sekä takuuhuolletuista laitteista. Lisäksi varastoomme jää välillä ylijäämää, jota pyrimme myös tyhjentämään outletin avulla. Eli valtaosa tuotteistamme ovat joko täysin uusia tai koekäytettyjä. Takuuehdot näistä sovitaan tuotekohtaisesti. Jos kuitenkin etsit kustannuksiltaan edullisempaa ratkaisua keittiöösi, kannattaa ensin tarkistaa Outletin tarjoama valikoima. Emme myy muilta hankittua käytettyä tavaraa, koska haluamme taata hyvän laadun ja varmistua, että myymämme ravintolalaitteet ammattikeittiöihin kestävät ja toimivat asianmukaisesti.

Mikä muu muuttui?

Lisäksi muutimme etusivun rakennetta, jotta kaikki mahdolliset asiat löytyisivät helposti. Etusivulta voit siirtyä suoraan hakusanojen perusteella tuloksiisi sekä ladata uusimman tuotekuvastomme PDF-muotoisena käyttöösi. Tuotekuvasto sisältää päivitetyt hinnat, jotka ovat linjassa nettisivujen hintojen kanssa. Pyrimme luontoa säästämällä toimimaan sähköisin keinoin, koska tavoitteenamme on huolehtia omilta osiltamme huomispäivän Suomesta.

Yritys -sivulta löydät kaiken tarpeellisen, mitä haluat meistä ja yhteistyökumppaneistamme tietää. Galleria -sivulta löydät mm. mallikuvia tuotteistamme, valmiista projekteistamme, johon olemme toimittaneet tarpeeseen sopivat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin. Lisäksi löydät kuvakollaaseja messuista, tapahtumista sekä paljon muusta!

Yhteystiedot löydät etusivumme kautta ylhäältä helposti luettavaksi. Sieltä voit katsoa alueellisen edustajasi, verkkolaskutustietomme sekä huoltomme yhteystiedot. Huollamme kaikki ravintolalaitteet merkistä riippumatta nopeasti ja tehokkaasti. Annamme myös kattavat korjausarviot laitteista sekä rehellisen arvion siitä, mikäli koemme parhaaksi vaihtaa laitteen uuteen.

Sivuston toteutuksesta vastasi Superneva.

Ravintolalaitteet ammattikeittiöihin – Enemmän tietoa tuotteistamme kuin koskaan aikaisemmin!

Jokaisesta tuotteesta löydät yksityiskohtaiset tuotetiedot avaamalla tuotteen valintasi mukaan. Tuotetiedot on pyritty esittämään mahdollisimman kattavasti ja selkeästi huomioiden mitat, paino, ominaisuudet sekä sähkötehot. Mikäli joku asia tuotteen ominaisuuksista mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Lisäksi näet päivitetyt listahinnat, koska haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussamme. Mikäli olet kiinnostunut tuotteistamme, voit pyytää niistä tarjouksen helposti vain muutamalla klikkauksella. Lisäksi ominaisuutena on vaihtaa kieltä, jota haluat käyttää sivujamme selatessasi. Kielivaihtoehtoina ovat mm. kiina, italia, turkki, englanti, suomi ja ruotsi. Käännöstyön hoitaa Google Kääntäjän automaatti, joten pieniä kieliopillisia virheitä varmasti on, mutta pyrimme kuitenkin helpottamaan asiakkaiden vierailua sivuillamme, koska suomen kieli ei ole oletusarvomme. Meiltä saat varmasti maan asiantuntevinta ja kattavinta palvelua jos haluat keittiöösi markkinoiden parhaat ravintolalaitteet!

Tuotetiedoistamme löydät myös varastosaatavuuden tuotteille, joita pyrimme pitämään aina varastossamme nopeita toimituksia varten. Järjestelmä ei kuitenkaan aina pysy perässä, jos tiettyä tuotetta myydään useampi kappale samanaikaisesti, joten varmistathan varastosaatavuuden meiltä etukäteen. Mikäli tarpeesi on muut ravintolalaitteet, joita ei löydy varastostamme, näet kätevästi arvioidun toimitusajan myös tuotetiedoista kuitenkin sillä varauksella, minkälainen maailmantilanne on päällä. Poikkeusaikoina toimitusajat ovat pidemmät ja näin ollen emme pysty lupaamaan annettuja toimitusaikoja ravintolalaitteille meistä riippumattomista syistä.

Leasingrahoitus – edut tiivistettynä

Mikäli et halua sijoittaa isoa summaa kerralla uusiin ammattikeittiölaitteisiin, voimme hakea sinulle Leasingrahoitusta. Mikäli yhtiön luottoluokitus on kunnossa, on rahoitus mahdollista juuri sinulle! Leasingissa ei ole kyse rahan lainaamisesta vaan kyseessä on laitevuokra. Sopimuskauden päättyessä (6–48 kuukautta) sinulla on mahdollisuus lunastaa laitteet omaksesi pienellä loppulunastusmaksulla. Laitevuokrat ovat myös verotuksessa vähennyskelpoisia ja laitteiden vakuuttaminen voidaan tehdä suoraan rahoitusyhtiön kautta. Rahoitettu kohde toimii myös vakuutena eikä yleensä muita vakuuksia tarvita.

Lue lisää leasingrahoituksesta >>tästä<<.

Suunnittelu- ja asennustyöt – Mihin kaikkeen pystymme?

Yhtenä isona osana toimintaamme ovat suunnittelutyöt, joiden avulla valitsemme yhteistyössä kanssanne sopivimmat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin. Prosessi alkaa kartoituspalaverilla tarpeistanne, jonka jälkeen kokeneet piirtäjämme ryhtyvät töihin. Mikäli hankitte ravintolalaitteet meiltä, kuuluu suunnittelu hintaan eikä siitä veloiteta erikseen mitään. Laitteet pyritään valitsemaan ja sijoittelemaan tarpeidenne mukaan, jotta ammattikeittiösi sekä tuntuu että näyttää toimivalta. Meillä on kokemusta ketjuasiakkaista, joiden uusia toimipisteitä olemme suunnitelleet ja asentaneet aikojemme alusta asti, joten kokemusta erilaisista toimitiloista löytyy varmasti.

Isona avaintekijä meillä on oma asennuspalvelu. Asennamme laitteet paikalleen vieden roskat sekä tarvittaessa vanhat ravintolalaitteenne pois. Tästä syystä veloitamme jokaisesta laitteesta sähkölaitteen kierrätysmaksua, koska kuulumme Suomen pakkauskierrätykseen (RINKI). Toimimme tehokkaasti ja pyrimme suunnittelemaan asennustyöt niin, että asiakkaalle ei synny isoa käyttökatkosta laitteiden asennuksesta. Koko keittiön asennus vie meiltä noin 1–3 työpäivää riippuen kohteen koosta. Mikäli päädyt valinnoissasi ostamaan ravintolalaitteet ammattikeittiöösi meiltä, et maksa kanssamme mistään muusta kuin itse laitteista, sähkölaitteiden kierrätysmaksuista ja kohtuullisista asennuskuluista.

Yhteistyökumppanimme – Miten ja miksi?

Olemme aikojen alusta panostaneen yhteistyökumppaneidemme laatuun. Haluamme myydä toimivat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin ja tämä vaatii sen, että myös yhteistyökumppanit ovat samalla tasolla kanssamme. Omaamme pitkät suhteet Euroopan isoimpiin tehtaisiin sekä myös pienempiin toimijoihin, mutta edellytyksinämme ovat aina olleet läpinäkyvyys, rehellisyys ja avoimuus kumppaneiltamme. Laajan tuotevalikoiman saavuttamiseksi olemme avanneet useampia kumppanuuksia, jotta juuri sinä voisit löytää sopivat ammattikeittiölaitteet toimintaasi.

Kumppaneitamme ovat muun muassa DIHR, Baron, Lincat, Sveba Dahlen, Unox, Tefcold, RM Gastro, Diamond Europe, Hendi sekä monet muut. Perusajatuksenamme on, että kumppaneita ei voi liikaa, koska laitteiden saatavuus vaihtelee kumppaneittain, joten on hyvä, jos samantasoisia laitteita saa myös muualta. Lisäksi kykenemme erottamaan laadullisesti paremmat ja tehokkaammat laitteet toisistaan juuri toimittajien avulla. Avaamme jatkuvasti lisää kumppanuuksia sekä huolto- että laitepuolelle juuri tasaisuuden ja toiminnan mutkattoman jatkumisen varmistamiseksi.

Mikäli sinua kiinnostavat markkinoiden parhaat ravintolalaitteet ammattikeittiöihin – on valintasi Resthot Finland!

Mikäli sinua kiinnostavat markkinoiden parhaat kotimaiset pesuaineet ammattikeittiöihin, LUE LISÄÄ >>

Translate »

Pro Kitchen Systems